LASER BEHANDELING

Beau Laser biedt de meest innovatieve laserontharing mogelijkheden aan. 
Diode ice laser/ Alexandrite/ND yag laser. Deze drie lasers zijn de laatste nieuwe laser technieken. Wij zijn de eerste en enige Belgische beautysalon die de Alexandrite en ND yag laser aanbieden. Deze twee technieken kunnen ook in combinatie gebruikt worden om een sterker resultaat neer te leggen. 

Tijdens de behandeling gaat de specialiste na welke lasertechniek ze op dat moment kan gebruiken op uw haar en huidconditie. Dit kan afhangen of u recent hebt liggen zonnebaden. Bij eventuele ontstekingen aan de haarzakjes of pigmentatiestoornissen zorgen we er ook voor dat we de nodige stappen ondernemen om uw behandeling aangenaam en doeltreffend te laten verlopen. Hier wordt rekening mee gehouden tijdens de huid/haaranalyse.  

 
Laserontharing is een doeltreffende manier om van uw haren af te geraken. Afhankelijk van uw conditie streven we in enkele beurten naar een sterker zelfbeeld. We vragen u ook om alle regels nauw op te volgen die de specialiste voorlegt. Dit is zeer belangrijk aangezien we een sterk chemische achtergrond bezitten en u zo doeltreffend mogelijk willen verder helpen. We noemen dit bij Beau Laser de behandeling “teamwork”.